sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 22.-24.

Hörinät vaan kaikille!

Täytyy kyllä sanoa, että jo oli aikakin. Siitä on nimittäin jo yli vuosi, kun mut päästettiin tänne näppäimistölle. Ansku taisi traumatisoitua sen verran pahasti siitä viime kerrasta, kun listasin tänne sen plokiin kaikki huonot puolet elämästäni.

Olen kyllä keksinyt niitä ongelmia lisääkin, mutta lupasin toivottaa kiltisti hyvää joulua. Enhän mä edes tiennyt, että oli joku erityisempikin juhlapäivä, en ennen kuin Ansku tuli tallille ison herkkupussin kanssa.

Silloin ajattelin että: "Jee, koko pussi vain minulle!", mutta mitä vielä. Se onneton antoi minulle vain kuusi, ja meni sitten vielä tarjoamaan pari tarhakaverillenikin, kun se kakara osasi kerrankin olla koko harjaukseni ajan kolistelematta karsinan seiniä.

Mä en ihan ymmärtänyt, mitä se kaksijalkainen tarkoitti, kun se sanoi kuvittavansa tämän postauksen niillä vähän vähemmän onnistuneilla joulukuvilla. Olin varma, että se vitsaili. Eihän mun kaltaisen mallin kanssa voi saada kuin onnistuneita kuvia!Muut hevoset kuulemma yrittävät syödä taluttaessa kesäisin...Ihanaa jouluaikaa kaikille teille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti