keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 20.

Moikka!

Eli siis, tänään olisikin ohjelmassa toinen osa Whatsapin kautta lähetettyjen kysymysten vastauksia. Eipä mulla tähän alkuun oikeastaan mitään suurempaa sanottavaa ole, mennään kerrankin suoraan asiaan.

Synttärit vai joulu?

- J-O-U-L-U! Mä olen perinteitä rakastava ihminen, ja joulusta jos jostakin niitä löytyy. Kaikki ruoat, koristeet, laulut, kynttilät, leipominen, lahjojen antaminen ja ihanat tuoksut. En oikeastaan keksi, mikä joulussa ei olisi ihanaa. Synttäreistä en itse niin perusta.

Mikä sai sut aloittamaan ratsastuksen?

- En edes muista. Mulla on ollut aina hirveä palo eläinten, varsinkin hevosten luo. Ennen vakituisen ratsastusharrastuksen aloittamista sainkin vinkua useamman vuoden - ja tunnit aloittaessani olin kuuden vanha. Voin kuitenkin kertoa, mikä sai minut jatkamaan ratsastusta. Syitä on muutama. Rakkaus hevosiin, järjetön intohimo, sisu ja lajin mahtavuus itsessään. Siitäkin voisin kirjoittaa oman postauksensa. 

Pahoittelut surkeasta kuvituksesta...

Kerro jotakin sun keppariharrastuksesta

- Tjaa, ikävä sanoa, mutta se on ehkä vähän mennyttä aikaa. Mutta siis, multa löytyy n. 30 vanuaivoa, joista lähes kaikki olen tehnyt itse. Esteitä olen hypännyt kepparilla 110cm kieppeille ja ilman kepparia jonnekin 130-140cm saakka. Olen myös valmentanut jonkin verran, pitänyt kisoja ja leirejä, ja vaikka mitä muuta. Kaikki tämä tietysti Siljan kanssa. Ja kyllähän se keppariharrastus edelleen jatkuu - myyntihevosten teon, valmentamisen, järjestämisen muodossa. Olen mä tänä vuonna neljä tai viisi kertaa kepparilla ratsastanutkin. ;)

Kepparit vai schleichit?

- Haha, ihana kysymys! Kyllä mä tykkään molemmista (olen siis joskus 9-11-vuotiaana keräillyt monta kymmentä schleichiä), mutta kepparit on ollut mulle niin rakas harrastus, että kyllä ne vie voiton.

Tässää nämä tältä erää. Kysymyksiä saa edelleen lähetellä!

2 kommenttia:

  1. Kivoja vastauksia ja muutenkin mukava postaus!

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista