keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 13.

Moikka!

Elikkä siis, olen tuskaillut jo vaikka kuinka kauan blogin kesäistä ulkoasua, ja tänään sain vihdoinkin tehtyä asialle jotakin. Muokkailin alkuun tästä vielä viikoksi jouluisen, jonka jälkeen onkin vähän kiire saada uusia talvikuvia. Jos tämä ei onnistu, mennään viimevuotisilla.

Uusi ulkoasu on - myönnetään - tosi samanlainen kuin vanha. Mulla ei yksinkertaisesti riittänyt mielikuvitus, mutta jokin muutos oli pakko saada aikaiseksi. Ihan valmis tämä ei välttämättä vielä ole, mutta joka tapauksessa kaikki peruspilarit ovat paikoillaan. Jatkan koodien hienosäätöä todennäköisesti vielä joku päivä.

Tähän uuteen ulkoasuun valitsin tosi yksinkertaisen ja talvisen harmaan värimaailman, mutta pientä väriä ulkoasuun tuovat tonttukuvat bannerissa. Saapa nähdä, ollaanko ihan värittömiä, kun joulu on takanapäin. Vaikka toisaalta - eihän se mustavalkoinenkaan ulkoasu huono idea olisi. No, sen näkee sitten.

 Kello on taas vaikka ja mitä, joten kovin pitkästi en tähän ajatellut raapustella. Joten, jätän turhat raapustelut sikseen, ja päästän teidät kertomaan mielipiteenne tästä. Edellisen kerran ulkoasumielipiteitä onkin kyselty kesäkuussa, joten ehkä oli jo aikakin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti