torstai 12. lokakuuta 2017

MEIDÄN KESÄ 2017 #2

Moikka!

Tänään vihdoin ja viimein olisi vuorossa se Summer Bucket List-postauksen kohtien tsekkaus, jota olen työmäärän takia lykännyt. Lupailin teille Siljan ottamia maastarikuvia, mutta valotuksen ja harjaantumattoman esteratsastajan könötyksen vuoksi niitä oli julkaisukelpoisia vain kaksi, nekin mun istunnan puolesta sillä rajalla.

Niinpä loput kuvat ovat meikäläisen nappaamia silpakesälpäkeräpsyjä kesän ja syksyn ajalta, nauttikaahan! Kerrankin voisin mennä asiaan ilman minkään sortin löpinöitä, koska tästä postauksesta on tulossa muutenkin pitkä.

 1. Maastoile pelkällä riimulla

Kirkkaasti suoritettu!  Kesän aikana tuli toteutettua useita riimumaastoiluita, aina reippaammasta laukkamaastosta köpöttelyyn. Ihan hyvin toimi, mitä nyt parilla laukkasuoralla leikittiin ensin rodeohevosta ja lopuksi keskusteltiin hidastamisesta. Olen ehkä vähän vinksahtanut, mutta hauskaahan se vain oli!2. Käy Caron kanssa vähintään yksissä estekisoissa, ja yksissä koulukisoissa

Suoritettu! Tarkalleen ottaen kävimme postauksen kirjoittamisen ja tämän hetken välillä yksissä este- ja kaksissa koulukisoissa. Postaukset löytyvät täältä, täältä ja täältä. 


3. Hyppää ilman varusteita

Suoritettu! Toteutettiin kerran ihan kokonaan ilman varusteita ja kerran riimulla. Lisäksi ilman varusteita tuli mentyä puomeja ja kavaletteja melko paljon...


4. Kuvaa laitumella riehuvaa syövää ja lihovaa Caroa

Ei suoritettu. Hävettävää myöntää, mutta ei taida koneelta löytyä yhtäkään mun ottamaa laidunkuvaa tältä kesältä...


 5. Käy pitkällä maastoreissulla + eväät 

Puoliksi suoritettu. Kyllä me yksi ehkä kymmenen kilometrin lenkki taidettiin käydä heittämässä, mutta eväitä ei kyllä ollut mukana.  

6.  Kokeile vikeltämistä Caron kanssa 

 Puoliksi suoritettu. Yhtäkään kunnollista vikellyskertaa ei tälle kesää saatu aikaiseksi, mutta paljon tein alku- ja loppukäynneillä maailmanympärimatkaa, rosvoistuntaa, polvivaakaa ja muutaman kerran uskaltauduin selkään seisomaankin.


7. Ratsasta vierailla hevosilla

Kirkkaasti suoritettu! Kävin kesän ajan säännöllisesti tunneilla ja itseasiassa parissa valmennuksessakin ratsastuskoulun hevosilla ja ratsastelin tuttujen hevosia. Pääsin itseasiassa tuntihevosilla kilpailemaankin, loppukaudesta napaten seuran junnumestaruuspronssia esteiltä ja -hopeaa koulusta. 


8. Kehitä omaa istuntaa

Jollakin tapaa suoritettu. Kyllähän mun istunta hieman kehittyi kesän aikana parempaan suuntaan, mutta edelleen on reilusti ongelmakohtia joiden suhteen ei tapahtunut juuri mitään.  


9. Pidä varusteiden ja hevosen pesu- ja puunauspäivää

 Kirkkaasti suoritettu! Loppukesällä reilun viikon verran tuntui olevan pelkkää hevosen ja varusteiden pesua ja desinfiointia, mutta onneksi saatiin kurarupi hoidettua hyvin ja melko nopeasti.


10. Käy kuvaamassa kisoja ja muita hevosia!

 Suoritettu! Kuvailin kavereiden hevosia ja kisoja melko aktiivisesti, ja kyllähän sieltä joku onnistunutkin räpsy tuli taltioitua.

11. Syö kolmen pallon jäätelö

Suoritettu! Ja pakko muuten sanoa, että ei meikäläiseen olisi yhtään enempää jäätelöä mahtunut...

12. Käy uimassa vaatteet päällä

Suoritettu! Kävimme joskus kesä-heinäkuussa iltayöstä lenkittämässä koiraa, ja hetken mielijohteesta käytiin pulahtamassa vaatteet päällä järveen. Oli hiukkasen kylmä loppumatkan...


13. Kehittele joku uusi ihana kesäinen herkkuresepti

Suoritettu! Mangopiltistä, säilykepersikoista ja banaanista väkerretty sorbetti pelasti muutamankin kesäpäivän. 


14. Nuku yö teltassa

Suoritettu! Muutaman kerran yövyttiin Siljan kanssa teltassa, nukkumisesta en tiedä. ;) Ja käytiinhän me kansallispuistossakin koiran ja perheen kanssa, sekä järjestämällämme keppihevosleirillä tuli oltua yö puolijoukkueteltassa leiriläisten kanssa.


15. Valvo läpi yön

Ei todellakaan suoritettu! Siljalta tulee kyllä silloin tällöin kahden ja neljän välissä yöllä "hyvää yötä"-viestejä, mutta meikäläisen kestävyys loppuu siinä yhden aikaan...
 16. Maalaa paljon!

Mahdollisesti suoritettu! Mikä on paljon? Kyllä mä nyt jotain isompia akvarelleja ja pastellimaalauksia tein, mutta öljyväreillä en lutrannut kertaakaan...


17. Muista postailla tähän blogiinkin vähän useammin

Suoritettu! Heinäkuu on kuukautena jaetulla toisella sijalla tämän blogin historiassa postauksen määrää katsoen, ei ollenkaan huono saldo!


18. Käy huvipuistoissa!

Puoliksi suoritettu! Monikko tässä suhteessa on turhan mahtipontinen, mutta Siljan kanssa saatiin palkaksi meidän epävirallisesta kesätyöstä koulun kesäleirin apuohjaajina linnanmäen rannekkeet, ja käytiin siellä sitten päivä pyörimässä. 


19. Tee jotakin niin pähkähullua, ettet ole edes itse kokeillut sitä!

Ehkä suoritettu! Jaa-a, olenhan mä paljon tehnyt, joitakin sellaisiakin juttuja, joita ei ole tullut kokeiltua, mutta onkohan ihan pähkähulluja juuri kertynyt?


20. Perinteinen: nauti kesästä ja rentoudu!

Kirkkaasti suoritettu! Kesä 2017 oli säästä huolimatta onnistunut, ja nautin kaikin mahdollisin tavoin. Rentoutuminenkin onnistui hetkittäin...
 Jaksoitko lukea koko postauksen, vaikka tämä olikin normaalia pidempi? Mitenkäs teidän muiden kesä sujui?

4 kommenttia:

 1. Lomalla tulee tohon aikaan viestejä XD XD Äläkä unohda niitä kahden aikaan iltapäivällä tulevia "Huomenta"-viestejä XD

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä postaus oli just sopivan mittainen, tykkäsin lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, ettei ollut liian pitkä! :)

   Poista